ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρησιμοποιήστε τη βαφή σε άλουστα μαλλιά. Αν υπάρχει λιπαρότητα, σκόνη ή χημικά προϊόντα (λακ, gel κλπ) συνίσταται ένα ελαφρύ λούσιμο.

Φορέστε τα γάντια που θα βρείτε στη συσκευασία και ανακατέψτε τα δυο μπουκαλάκια της βαφής σε ένα μπωλ (όχι μεταλλικό), μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Απλώστε με πινέλο τη βαφή από τη ρίζα προς τις άκρες. Για να σκουρύνετε ή να ανοίξετε τα μαλλιά 1 ή 2 τόνους αφήστε τη βαφή ανάλογα 30 ή 40 λεπτά. Αν επιθυμείτε να ανοίξουν πάνω από 2 τόνους χρησιμοποιήστε το υπερξανθυντικό Νο 37 και μετά από 4-5 ημέρες εφαρμόστε το επιθυμητό χρώμα αφήνοντας το 30 έως 50 λεπτά ανάλογα.

Στη συνέχεια λουστείτε, και απλώστε την τονωτική λοσιόν (Ristrutturante) με ή χωρίς ξέβγαλμα, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας τόνωση, λάμψη και απαλότητα.

*sos!! Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα προϊόντα της κατηγορίας “Βαφές μαλλιών” εκτός του Νο37

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Νο37 

Χρησιμοποιήστε το σε άλουστα μαλλιά αφού ανακατέψετε καλά τα δυο μπουκαλάκια της συσκευασίας σε ένα μπωλ (όχι μεταλλικό)και αφήστε το μίγμα να δράσει στα μαλλιά σας από 30 έως 50 λεπτά, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα ξανοίγματος.

Λουστείτε, ξεβγάλετε και χρησιμοποιήστε την ανανεωτική λοσιόν (Ristrutturante) κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΣΠΡΕΙ*

Καλύψτε τους ώμους με μια πετσέτα και ψεκάστε από απόσταση 10 cm στα σημεία που θέλετε να καλύψετε.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

ΜΕ ΞΕΒΓΑΛΜΑ: Μετά το λούσιμο μαλλιών ψεκάστε το προϊόν στα μαλλιά σας κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφήστε το λίγα λεπτά και ξεβγάλετε το.

ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ: Μετά το λούσιμο σκουπίστε τα μαλλιά σας και ψεκάστε το Ristrutturante ομοιόμορφα σε όλο το μήκος και στεγνώστε.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μετά το λούσιμο απλώστε τη μάσκα COLOR ERBE σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει 3-5 λεπτά. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

STYLING

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

Ανακινήστε τη συσκευασία και ψεκάστε σε όλο το μήκος μαλλιών, χτενίστε τα και προχωρήστε στο χτένισμα με πιστολάκι, πρέσα κ.λπ.

ΛΑΚ

Μετά το χτένισμα ψεκάστε τα μαλλιά σας και δώστε την επιθυμητή φόρμα.